Thursday, April 26, 2007

Canterbury + Bergen

Nattjazz er i år krydret med en smule Canterbury! Vi får besøk av Bill Bruford og Allan Holdsworth. Bill Bruford spilte i National Health og Allan Holdsworth i Soft Machine. I tillegg har begge spilt i bandene U.K. og Bruford, og begge har vært innom Gong. Jøss!
Moldejazzen har nå røpet alle artistene også (venter på oppdatert programside), og den eneste Canterbury-koblingen vi kan ta der, er nok at Robert Wyatt nevnes i forbindelse med Anja Garbarek (som spiller i Bergen i kveld - må snart dra!).

4 comments:

Anonymous said...

Og noen skal til Russland...
Sukk

Svenn said...

Hallo! Skal du til Russland både under Bergenfest og Nattjazz? Har det noe med Putin og opptrapping å gjøre? Tilfeldig? NEPPE!

Anonymous said...

Vi bør nevne at Annette Peacock bidrar på Brufords første solosprell - "feels good to me" -77
Prestasjonen vekket opp en livslang forelskelse.Hun gjør noe av sine beste vokalarbeid nettopp her - sensuelt og innsmigrende vakkert,svevende.
pnk

Svenn said...

Annette Peacock ja! Henne har jeg hørt live i Hulen en gang. Hun er jo ikke Canterbury akkurat (og skal jeg være litt ærlig for en gangs skyld, så er det en litt kjedelig dame), men la oss være rause. Wyatt sier at det aldri har vært noen Canterbury scene uansett ;-)