Friday, March 16, 2007

Tomatsuppe

Anbefalt suppe til helga, funnet på baksiden av Dagbla' en gang, og tilpasset av svennevenn.

Blankstek 2 hakkete løk og en haug hvitløk.
Ta gjerne fersk rød chili også.
Ha oppi 2 boxer knuste tomater og 0,5 l vann
Tilsett 2 buljongterninger (helst grønnsakbuljong)
Kok ca 10 minutter.
Hell av væsken i en bolle (ikke rett i vasken nei)
Kjør løk og tomater i foodprocessoren
Bland alt sammen igjen, og kok opp.
Ha over raspet parmesan.
Dette er helt knall i padden, med pannekaker til dessert.

OK. Nå ble også dette en "I dag spiste jeg tomatsuppe-blog!"

2 comments:

Anonymous said...

Skal lages snart! Sjekk og ut denne frekkasen http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/03/16/495235.html

Tenkte å lage denne i dag.

Svenn said...

definitivt en mousse try!