Saturday, February 03, 2007

Kaptein Kaliber

Møte i Skurkeklubben lørdag kveld: Kaptein Kaliber holdt konsert i Teatergarasjen. Dette er den drøyeste konserten jeg har vært på så langt! "Power Trio" er bare forbokstaven, her spilles nemlig gitar, bass og slagverk med tre gravemaskiner! Jepp, alt er totalt jevnet med scenegulvet til slutt, men før den tid var det tilløp til gitarsoli og rytmisk bass, samt heftig tromming. Det var tendenser til høy grabbføring, særlig fra trommisen, og jeg tviler sterkt på at HMS forholdene var kvalitetssikret. For en som liker at strømmen holder seg på plass inne i ledningene, er det også skummelt å se gravemaskiner svinge rundt med koblingsbokser og ledninger på slep. Som om ikke alt dette var nok, danset Gladrobotan før konserten.

Tidligere har Karl Heinz Stochausen komponert for flere helikopter, og Terje Rypdal har hatt konsert med jagerfly i besetningen, men Kaptein Kaliber bringer rocken tilbake til arbeiderklassen. I baren kokte Bjørn Torske pastarett og spilte plater, men jeg stakk før det ble servert.

Sjekk gjerne MySpace siden deres om du tør, her er et utdrag: "As much as bigger has size actual been that Skurkeklubben be bound to vacate her accustom den at Cafè Operation at Teatergarasjen. Bear Thursday and Jørgen Træen am gjestemusikere. We able love a show neither has seen it all the match at. This be bound to only experience! Captain Calibre has also invited along with her Gladrobotan at Salt in North as supporter. After concert becomes facts eating and music at kokke dj Bear Thursday." Jepp.

No comments: