Sunday, December 03, 2006

100

I anledning av at dette er post nr 100 (hipp hipp), prøver vi oss på innhenting av videoer fra YouTube. Det ligger fortsatt en del fint ute med vår helt Robert Wyatt. En av de beste videoene er fra BBC4, så den er jeg i tvil om jeg vil legge ut. Det er nok ikke BBC4 som har lagt den der. Søk den opp selv, ved å lime inn følgende i søkefeltet i YouTube: Robert Wyatt & Annie Whitehead "Sea Song". Nydelig, og en verdig feiring av bloggpost numero 100.

For noen bloggposter siden, skrøt jeg uhemmet av Pierre Bastien, som spilte på StåOppJazzen. Jeg la merke til at noen filmet fra salen, men de har ikke lagt ut noe på YouTube. Det har derimot noen fra en annen opptreden. Et vagt (og ikke rettferdig!) inntrykk av hvordan det var på konserten, kan du få ved å se videoen her. Bastien spilte på Tou Scene i Stavanger i går, og rapporter sier det var bra.
Jeg opplevde Kraftwerk i Grieghallen tidligere i år. Det var en flott konsert, og noen luringer filmet der også, bl.a. litt fra ”Tour De France” (finn flere selv). Jeg vet ikke hvor negativ artister er til at slike snutter blir offentliggjort, men kvaliteten er såpass dårlig at det neppe stjeler inntekter fra offisielle utgivelser. Personlig tror denne bloggeren at artister i lengden tjener på at det deles på opplevelser.

No comments: