Saturday, November 04, 2006

Corny

Anbefaling for helgen: maispudding.
Oppskriften (Nigella's sweet corn pudding) er funnet i en eller annen bok av Nigella Lawson, og tilpasset noe av le blogchef. Det skal f.eks brukes "canned creamed corn", noe jeg ikke aner hva er, men det høres finknust ut, og jeg bare knuser et par bokser såklart. NB dette er ikke en dessertpudding, men passer til diverse kjøttretter (stek, skinke) og stekt ørret/laks. Mild og myk!

5 egg
2 bokser maiskorn
2 bokser maiskorn kjørt i kjøkkenmaskina (creamed!)
1 boks fløte
1 fløteboks med H melk :-)
Nesten 1 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt

Visp eggene i en bolle. Ha oppi alt det andre og visp mer.
Hell i en smurt ildfast form (jeg bruker en litt lav, firkanta pyrex form, ca 25 cm x 25 cm). Stek på 200 grader i bortimot en time. Enjoy!

No comments: