Saturday, September 09, 2006

Er det egentlig så lurt å spørre først?

Noen av dere som har besøkt denne bloggen, har nok skjønt at det vil dreie seg mye om bøker og "plater". Til de unge:"plater" ligner litt på svarte pannekaker, og man kan spille musikk fra dem på en såkalt "platespiller". Bloggesjefen her kaller også CDer for "plater", og plasser de selger dem for "platebutikker".
Jeg hadde tenkt å piffe opp bloggen med fine bilder, og sendte en mail til Amazon om jeg kunne bruke bilder av platecover og bokomslag fra dem. Svaret var at nei, det vil de ikke like. Det var jo litt dumt.
De fleste av utgivelsene jeg omtaler kan dere jo lett finne sjæl ved å søke i Amazon, og siden jeg ikke blir sur av et nei, har jeg lagt en lenke til Amazon UK til høyre i Bloggen min. Jepp jeg klarte å lage lenker. Stolt nå!
Lokale platebutikker og bokhandlere er bra, men det er ikke til å komme bort fra at få kan måle seg med Amazon på utenlandsk materiale. Jeg har forsøkt avdelingene deres i England, USA, Frankrike og Tyskland, og det har gått fint. Kjappest fra England, tregest fra USA, er min erfaring.
Bøker kan du kjøpe en haug av, alt annet (over 200 kr) genererer utgifter til moms. Har du Mastercard så kan du jo handle selv om du er blakk. Vær forsiktig med nattehandling etter at du har vært på byen.

No comments: